Overgang Bij Vrouwen voor dummies

Blijft bij jezelf Kiki. Intuïtief kom jouw er achter hetgeen echt voor jou kan zijn. Typen in een dagboek hielp mijzelf bovendien, en veel andere bekijken hier.

Mijn klachten zijn intens verdriet, echt 6
7
8
9 keertje ieder dag hevig huilen, niet buiten kalmeringspillen verdere mogen (vervolgens ervaar ik ons zeer onrustig gevoel in heel mijn lijf en raak gelijk in paniek)

Ik ben na 5 weken gestopt betreffende Livial ( wellicht te snel gestopt) en begon met bio identieke progesteron huidcrã¨me over dr Lee.

Je vind het eerlijkgezegd verder schandalig dat je Kiki welke zich juiste ene na dit verschillende remedie vastklampt met al die uitvloeisels vandien eenvoudig nog wederom iemand middel adviseert.

Ik voel mij vandaag weer onrustiger dan gister, doch het komt daar ik gister voor een tandarts geweest ben hetgeen voor mij veel druk creeert.

Je heb komende week afspraakje bij een verschillende gynaecoloog voor een second opinion. Je denk daar ook niet veel met maar ja.... je wees zoeken. Je heb niet heel wat hoop verdere.

Tenminste, de spierpijn die ik ervaar is vreselijk en dien er ook niet aan denken dat jouw dit jaren dagelijks voelt. Je kan zeker ook niet gewoon functioneren, en dat zal ik ook niet accepteren.

Ik weet meteen het je mijn blik naar binnen dien focussen en tot mijzelf moet gaan luisteren en moet gaan voelen wat mij kan helpen teneinde bovendien te komen in het proces hetgeen overgang opgewonden.

Je klinkt wanneer je een aantal jaar geleden: al die wisselende emoties welke jouw beschrijft en al die lichamelijke verschijnselen, de angst, een wanhoop, het ook niet willen en zelfs een gedachten aan een dood zodra een soort welkome oplossing teneinde me maar niet verdere zo te aanvoelen mits ik me voelde..... herken je.

Niet ons wedstrijdje waarin ik mijn emotie moest overwinnen. Jammer het je daar zo naar kijkt, daarmee doe jouw me tekort.

Daar kan zijn in het ziekenhuis een echo over mijn been geschapen, maar niets duidde erop het daar stolsels aanwezig waren, zeker geen trombose.

Maar ik vind dit apart lastig, raak er iedere keer wederom betreffende in paniek, met allemaal effecten van dien.

Oh het ging zo juist met Kijk op deze website me de klaar 2 maanden en indien dit vervolgens opnieuw begint zakt me de moed in de schoeisel.

Ik heb idd ons stressvolle week gehad en ben altijd gemakkelijk verkouden. Mijn rechter neusgat zit doorgaans dicht en rechteroor voelt ook dicht en vol. Alsof daar druk op zit. Vorig jaar voor kno arts geweest en daar zit een knikje in mijn neusbot. Tevens was mijn trommelvlies terug getrokken. Laatste week is het suizen veel erger geworden, om gek van te geraken. Je toepassing veelvuldig neusspray's, doch vlgs mijzelf bezit het geen invloed. Aangezien mijn neus heb ik wel open maar het suizen blijft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *